Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
roladszol

Ennyire egyszerű, ezért NEM gyakorolják sokan!

Huncy · 1 éve
SZOKÁSOK, AMIKET AZ ÖNERŐBŐL MEGGAZDAGODOTT EMBEREK GYAKOROLNAK!

RENDSZERESEN OLVASNAK!

De nem pusztán szórakozásból, hanem fejlődési, tanulási célzattal. A gazdag emberek 88%-a napi legalább 30 percet olvas önfejlesztő könyveket. Az általuk leggyakrabban olvasott témák a sikeres emberek életrajzai, az önsegítő-önfejlesztő és a történelmi témájú könyvek voltak.


RENDSZERESEN EDZENEK!

76%-a ezeknek az embereknek,minimum napi 30 percet edz. Mivel az edzésformák köztudottan a testen kívül, az agynak is jót tesznek, azáltal, hogy segítenek odaszállítani az oxigént, és az idegsejtek is megszaporodnak tőle. Továbbá beindítja a glükóztermelést, és a glükóz az agy üzemanyaga. Tehát minél többet “eteted+ az agyadat, annál okosabb leszel.

MÁS, SIKERES EMBEREKKEL TÖLTIK AZ IDEJÜKET!

Annyira vagy sikeres, mint azok az emberek, akikkel rendszeresen érintkezel!         
Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a leggyakrabban kerülsz kapcsolatba, és te válogatod meg, hogy milyen legyen az összetétel. 
A gazdagok mindig olyan emberek társaságát keresik, akik célorientáltak, optimisták, lelkesek, és akikből kinézik, hogy sikeresek, vagy azok lesznek. Ebből következik, hogy kerülik a negatív, kritikus embereket, mert az ilyenek a siker útjába állnak.

A SAJÁT CÉLJAIK ELÉRÉSÉRE FÓKUSZÁLNAK!

A te saját céljaiddal való törődés hozza el a hosszútávú boldogságot, és a vagyon felhalmozódását! 
Miközben túl sok ember éli valaki más álmát – pl. a szüleiét – a gazdag embered meghatározzák a saját céljaikat és töretlenül követik azokat. 
A szenvedély szórakozássá teszi a munkát is. Ettől lesz energiád, kitartásod, és emiatt tudsz az elérendő célra, és nem a sikertelenségekre koncentrálni.

VAN MENTORUK!

Ha van, aki tanítson, az lényegesen meggyorsítja az utat, amelyen eléred a céljaidat. 
Egy mentor többet tesz érted, mint hogy pusztán pozitív hatással van az életedre. Aktív része van a sikereidben, azzal, hogy megtanít mit tegyél, és mit ne.  Értékes leckéket oszt meg veled az életről, amik vagy a saját tapasztalatain, vagy az ő mentorának tapasztalatain alapulnak.

POZITÍVAK!

Csak akkor lehetséges a hosszútávú siker, ha pozitívak vagyunk. 
Csak akkor veszed észre, hogy mennyi negatív gondolatod van, amikor tudatosan kontrollálni kezded őket. A tudatosság a kulcs.

NEM MENNEK A NYÁJ UTÁN!

Annyira vágyunk rá, hogy beolvadjunk a társadalomba, és így elfogadjanak minket, hogy ezért szinte bármit megteszünk. 
Ugyanakkor merni kilógni a csordából a siker egyik sarokköve. A sikeres emberek megteremtik a saját kis körüket, és másokat is odahúznak, akik szerintük oda valók.

SEGÍTENEK MÁSOKNAK, HOGY ŐK IS SIKERESEK LEGYENEK!

Ha segítesz más célorientált embernek, akkor te is sikeressé válsz. 
Senki sem egyedül válik sikeressé, hanem egy csapattal, vagy más sikeréhes emberekkel együtt. 
A legjobb módszer, amellyel kialakíthatod a saját csapatodat az, ha segítesz más törekvő, pozitív embereknek.

NAPONTA 15-30 PERCET SZÁNNAK CSUPÁN GONDOLKODÁSRA!

A gondolkodás a siker kulcsa, reggel, vagy a nap során legalább 15 percet ezzel töltenek bűntudat nélkül, mert tudják, hogy hasznos. A pénzügyi dolgoktól kezdve az egészségig, és az álmaikig bármi lehet a téma, amit megvitatnak önmagukkal.

NEM NÉZNEK TV-T!

Egyrészt időpocsékolás, másrészt úgyis csak agymosás, illetve hiteltelen információk hangzanak el benne. A gazdagok sajnálják az időt a tévézésre, amikor olvashatnak is.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Huncy
Tudtad, hogy bármit elérhetsz, amire csak vágysz?! Van egy eszköz, amivel az álmaid, a vágyaid kézelfoghatóak és valóságosak lehetnek! Mert nagyobb lehetsz, mint az élet, nagyobb, mint a világ! Megélheti minden nő és férfi, lány és fiú reményeit és álmát! Tanuld meg amit kell és szállj be te is!! :) Itt a világ a lábaid előtt, az ajtók nyitva állnak!