Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
roladszol

Úgy megváltoztál!

Huncy · 1 éve
"- Úgy megváltoztál!- mondják a "jóakarók". Ez azt jelenti, hogy milyen kár, hogy te nem vagy ugyanolyan fejlődésképtelen, mint mondjuk ők, mert az milyen jó lenne! Mert akkor mindannyian itt dagonyázhatnánk a régi, nosztalgikus megbántottságunkban, vagy okolhatnánk a rendszert, a pártot, az istent vagy a sorsot, meg az összes többi ilyet!

De Te nem ezt teszed! Te mégy előre! Mert rájössz arra, hogy az ember mindig meghaladhatja önmagát! És ez a KULCS! 

Nem siránkozol, hogy "- Jaj de rossz, most elhagytam azt a régi önmagamat, hát már nem is vagyok olyan, mint tegnap voltam!" 
Hála az Istennek!!" 


Bármit elérhetsz, amire csak vágysz! Van egy eszköz, amivel az álmaid, a vágyaid kézelfoghatóak és valóságosak lehetnek! Mert nagyobb lehetsz, mint az élet, nagyobb, mint a világ! Megélheti minden nő és férfi, lány és fiú reményeit és álmát! Tanuld meg amit kell és szállj be te is!! :) Itt a világ a lábaid előtt, az ajtók nyitva állnak!


Keress minket és megmutatjuk, hogyan! :) 
goemerald17@gmail.com
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Huncy
Tudtad, hogy bármit elérhetsz, amire csak vágysz?! Van egy eszköz, amivel az álmaid, a vágyaid kézelfoghatóak és valóságosak lehetnek! Mert nagyobb lehetsz, mint az élet, nagyobb, mint a világ! Megélheti minden nő és férfi, lány és fiú reményeit és álmát! Tanuld meg amit kell és szállj be te is!! :) Itt a világ a lábaid előtt, az ajtók nyitva állnak!